Në ditët më të vështira të jëtës suaj , shoqëria jonë është pranë jush për të ndarë dhimbjen bashkë me ju

122Stafi yne perpiqet te jete ngushellimi me i sinqerte ne ditet tuaja me te veshtira dhe mbeshtetja me e madhe per percjellje ne banesen e fundit. Me perkujdesje maksimale perpiqemi t’ju sherbejme sa me denjesisht te mundemi duke ju plotesuar cdo kerkese.

transport

sherbime funerale

kurora

dokumentacionet

Sherbimet tona

Cdo sherbim e gjeni tek agjensia jone.

Agjensia jone ofron :

 • Pregatitje (larje, veshje, trukim) e te ndjerit.
 • Vendosje ne arkivol.
 • Rregullim i dhomes se te ndjerit per pritje.
 • Pajisja e dhomes se burrave me karrige, mbajtese dhe tavlla.
 • Pregatitje e fotove per shpalljen e lajmerimeve.
 • Pregatitje e lajmerimeve.
 • Vendosja e lajmerimeve.
 • Ruajtje me minimorg portable.

Agjensia Jone

Cdo sherbim e gjeni tek agjensia jone.

Agjensia jone ofron :

 • Pagesa e sherbimeve ne varreza dhe leja e varrimit.
 • Mbajtje arkivoli me personel.
 • Transporti me autofuneral.
 • Transporti me autobus.
 • Transporti me furgona
 • Pregatitje e dokumentacionit te çrregjistrimit dhe rimbursimit.
 • Ndjekje e ndertimit te varrit provizor.
 • Riatdhesimin nga cdo vend Europian.