Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/funeralparajsaal/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 65

Deprecated: Required parameter $per_page follows optional parameter $orderby in /home/funeralparajsaal/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/admin/class-entries-list.php on line 104

Deprecated: Required parameter $per_page follows optional parameter $orderby in /home/funeralparajsaal/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/admin/class-forms-list.php on line 137

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/funeralparajsaal/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 38

Warning: The magic method App\Base\Singleton::__wakeup() must have public visibility in /home/funeralparajsaal/public_html/wp-content/themes/parajsa/app/Base/Singleton.php on line 30
Autobuza - Funeral Parajsa

Autobuza

Home / Autobuza
Funeral Parajsa
Ambjent pritje per ceremoni mortore.
Funeral Parajsa
Kapak Frigoriferik.
Funeral Parajsa
Pregatitje (larje, veshje, trukim) e te ndjerit.
Funeral Parajsa
Veshje(Kostume).
Funeral Parajsa
Qefin per rite fetare.
Funeral Parajsa
Vendosje ne arkivol.
Funeral Parajsa
Rregullim i dhomes se te ndjerit per pritje.
Funeral Parajsa
Pajisja e dhomes se burrave me karrige, mbajtese dhe tavlla.
Funeral Parajsa
Pregatitje e fotove per shpalljen e lajmerimeve.
Funeral Parajsa
Pregatitje e lajmerimeve.
Funeral Parajsa
Vendosja e lajmerimeve.
Funeral Parajsa
Ruajtje me minimorg portable.
Funeral Parajsa
Pagesa e sherbimeve ne varreza dhe leja e varrimit.
Funeral Parajsa
Mbajtje arkivoli me personel.
Funeral Parajsa
Transporti me autofuneral.
Funeral Parajsa
Transporti me autobus.
Funeral Parajsa
Transporti me furgona
Funeral Parajsa
Pregatitje e dokumentacionit te çrregjistrimit dhe rimbursimit.
Funeral Parajsa
Ndjekje e ndertimit te varrit provizor.
Funeral Parajsa
Riatdhesimin nga cdo vend Europian.
Kontakt
Telefon:
Hapur:
E Hene - E Diele 24 Ore

Fieldset

 

Verification

×

Powered by WhatsApp Chat

× WhatsApp